Vasabladet önskar lugn o ro till mördande diktator.

 

Med"några lugna år" utgår jag från att ledarskribenten menar en rättegång i Haag, misstänkt för folkmord, korruption, mord och tortyr på politiska motståndare, avsiktligen tagit beslut som har lett till svält hos den egna befolkningen och tvingat dom leva på hjälp försändelser.

Jag har ingen aning om varifrån idéen att Mugabe ansåg att vita och svarta ska bygga upp landet kommer ifrån. Mugabe gick till val med löften att ta mark från vita bönder och ge dom till svarta, de som vägrar dödar man. Senaste i sommar lova han att de grupper som dödat vita bönder inte kommer att gripas eller ställas till rätta.

http://www.newsweek.com/zimbabwe-president-robert-mugabe-white-farmers-651326

Vad som hände åt vithyade är ändå bara en parentes i Mugabes CV och trots allt vänta han nästan 20 år innan han skicka ut sina death squads att våldta, tortera och döda vitingar. Svarta befolkningen i Zimbabwe fick smaka machetes direkt och över 30 000 i konkurrerande stammar dödades, deras byar brändes och överlevande flydde in i buskagen var dom oftast dog av svält.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gukurahundi

Rhodesia var ett av Afrikas mest framgångsrika länder med lägst spädbarnsdödlighet, hög andel av befolkningen som var läs och skriv kunniga och hög livskvalitet för både vita och svarta, speciellt i städerna var svarta hade tillgång till andra jobb än på tobaksbruket. Landet var inte en demokrati eftersom det krävdes läs och skrivkunnighet och att man ägde en del mark för att ha rösträtt, 40% av militären var svart hyade och till och med en del av officers kåren. Apartheid system likt Sydafrika användes aldrig.

Här kan vi se Rhodesia/ Zimbabwes ekonomi: Den sköt i höjden 1965 när landet självständighets förklarades men sjönk iochmed de ekonomiska sanktionerna. Trots sanktionerna lyfte landets ekonomi något runt 1977 men kraschade igen 1980 när Zimbabwe deklarerades.  Största kraschen kom efter år 2000 när Mugabes "landreformer" approprierade land från tusentals vita bönder. Något som visade sig vara så katastrofalt för ekonomin att 15 år senare så BER de samma bönder att komma tillbaka för att landet svälter.

https://zimbabwe-today.com/zimbabwe-begs-white-farmers-return-country-plunges-famine/

https://www.washingtonpost.com/world/africa/zimbabwe-seized-white-farmers-land-now-some-are-being-invited-back/2015/09/14/456f66d6-45d2-11e5-9f53-d1e3ddfd0cda_story.html?utm_term=.9d3752e2b133

https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Zim_GDP_growth_1960-2010.svg

Publicerad 19.11.2017 kl. 08:18

om vapenvägrare

Jag håller med om allt förutom att minska antalet civiltjänst platser, jag har flera vänner som har valt civiltjänst och planerat att skjuta upp det gång på gång tills dom glöms bort eller preskriberas. Att minska antalet platser kommer endast att leda till att flera civiltjänstgörare inte hittar en plats och skjuter upp det.

Vapenvägrare kan bra gräva poteron utan vapen om dom så vill, vägrar dom före de första granaterna har skjutits så lär dom gräva destu snabbare efter.

 

 

Publicerad 11.11.2017 kl. 20:35

ISIS sände propaganda på svensk radiostation.

Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig förstå varför instrument är haram men autotune och dubbla ljudspår är halal...

 

 

Förövrigt visar det här vad jag tidigare har sagt, myten om att radikalisering motarbetas med utbildning stämmer helt enkelt inte. Ni tror väl inte att ett gäng små gangsters med hobby utrustning kapade en radiokanal? Så här jobbar proffs.

 

 

Publicerad 11.11.2017 kl. 14:19

Mer pojkar än flickor utsätts för sexuellt våld i skolmiljö.

Skönt att veta att jämställdhetsombudshennen är "woke"

"Päivi Ojanperä som är informatör vid jämställdhetsombudsmannens byrå kommenterar att det är möjligt att det finns några ”skämtsvar” bland enkätsvaren."

Kanske är hon inläst på intersektionella privilegieprincipen som anser att män inte kan bli våldtagen eftersom våldtäkt innebär tvång till sex + makt. Alltså kan bara män vara våldtäktsmän, eftersom bara män har makt i samhället. Det är inte som att majoriteten av alla rektorer är kvinnor, majoriteten av alla lärare är kvinnor och att en kvinnlig lärares lön är högre än en mans i samma ålder och position.

Stay woke.

https://svenska.yle.fi/artikel/2017/11/09/vanligare-att-pojkar-blir-sexuellt-trakasserade-av-skolpersonal-an-flickor

Publicerad 09.11.2017 kl. 08:39

PASI finnish pride.

 

 

Panssari Sisu XA-180 som vägblockad? Förhoppningsvis följer Ilmatorjuntakonekivääri 12.7 med på köpet.

Publicerad 17.09.2017 kl. 02:42

Holy shit jag älskar Li Andersson nu!

 

Allt hon säger är korrekt. Jag om någon förstår att Finlands statskassa inte är bottenlös men ifall slutmålet är att så få som möjligt ska söka asyl så är det direkt kontraproduktivt att skära bistånden.

Publicerad 11.09.2017 kl. 22:24

Väntat.

 

En vanlig apologetism när man pratar om invandrare och brottslighet är "Nåmen så har det alltid varit, vi bara pratar om det mer nu" en patetisk ursäkt som försätter debattören i en win-win situation, ifall brotten ökar är det bara positivt att vi pratar mera om det och ifall brotten minskar så är det också positivt.

Fast i ett fall tror jag nog det stämmer, jag kan iallafall inte komma på ett enda ögonblick i vårt lands historia när finnar inte har emigrerat till Sverige för att sticka kniven i folk.

 

Publicerad 06.09.2017 kl. 22:21

Allt mer ID kontroller och väktare i svenska skolorna

Otrygghet i skolor är bara ett bevis på ett tryggare samhälle än någonsin. Id kontroller och och låsta dörrar är priset barnen betalar för ett öppet samhälle.

 

Kejsarens nya kläder.

Publicerad 06.09.2017 kl. 16:13

Nyvunnen respekt för Li Andersson

 

"Denna typ av radikalisering går dock inte att reducera till en fråga om asylpolitiken. Trots att gärningsmannen i Åbo var asylsökande uppskattas merparten av de personer som från Finland åkt till Syrien vara födda i Finland. Denna typ av alienering är ett komplext samhälleligt fenomen, som inte går att reducera till en fråga om hurdant uppehållstillstånd man har."

Jag håller sällan med Li Andersson men hon har 100% korrekt, andra generationen och tredje generationens invandrade muslimer begår mer terrordåd än första generationen. Vilket innebär att den terrorvåg vi ser nu är ingenting mot vad vi kommer att se om 25 år.

Kanske hon läser min blogg? (Knappast)

"Den absurda kontentan är att unga extremister växer upp i Europa och USA för att sen resa till mellanöstern och begå terrorbrott och brott mot mänskliga rättigheter."

Publicerad 01.09.2017 kl. 10:38

Fail Åbo Underrättelser

Ni har stavat "15-åring, född i Syrien" fel.

Publicerad 31.08.2017 kl. 22:46

Blir han Rysslands nya president?

För er som har bott under en sten så är der fler länder än vårt egna hemland som kommer att byta president nästa år. Faktum är att det finns ett annat land vars presidentval kanske kommer att påverka Finland mer än vårt eget val, nämnligen Ryssland.

Så vem blir Rysslands nästa president? få vet men en rysk tankesmedja har listat en del potentiella kandidater, de flesta får mig att rysa vid bara tanken men speciellt en sticker ut: Ramzan Kadyrov Nr. 13

 

 

Iochförsig kanske det kunde bli helt underhållande att föreställa sig Kremlin dekorerad från vägg till vägg med katter, guldpläterade Kalashnikovs och Nike länkkidräkter.

Samt en total utrensning av homosexuella före Ramadan.

Publicerad 27.08.2017 kl. 03:03

Feminister hatar sexarbetare.


Feminismens största PR-trick var att lura människor att tro feminister vill hjälpa utsatta kvinnor, det näst största PR-tricket är att ingen annan änn feminister vill hjälpa.

Publicerad 09.08.2017 kl. 21:34

Ny lek! Gissa ideologin!

 

Jag har hittat på en ny rolig lek! Gissa vilken auktoritär ideologi som har problem med tonåringar som dansar "grinding"!

Är det: Konservativ kristendom?

Eller: Feminism?

 

Svar: Båda.

Publicerad 08.08.2017 kl. 20:18

Väntat.

 

Jag försöker undvika att konstant skriva om terrordåd men eftersom det händer varje dag i princip utan någon vidare policy förändring någonstans så antar jag att jag måste (som om någon läser det här)

Sverige har nu exporterat terrordåd till Danmark, Paris, Bryssel och Hamburg. Gärningsman planerar, bor, samlar pengar och koordinerar med varandra i svenska förorter. Samtidigt fortsätter hatmoskéer sprida sitt budskap och fungera som rekryteringsbas. Som Erdogan skrev i den dikt han fängslades för 1998: "Moskéerna är våra baracker, kupolerna våra hjälmar och minareterna våra bajonetter"

"Ta det som ett löfte, inte som ett hot"

Publicerad 29.07.2017 kl. 22:55

Just another brick in the wall (INGA TRUMP SKÄMT TACK)

 

 

Automatisering av arbeten är det största hotet mot arbetarklassen och det kommer att slå hårdast mot män. Män är redan runt 80% av alla arbetslösa, (i västvärlden var båda könen oftast jobbar) vilka grupper tror ni det slår mot när samtliga rekka, taxi och busschaufför jobb är automatiserade? Heterosexuella män och lesbiska kvinnor.

En positiv sak är att nästa gång någon kommer med argument som "vi behöver hög invandring från tredje världen för att hålla produktionen uppe trots låg nativitet! Vem ska annars ta hand om dig när du är pensionär?" Så kan du svara "Boom! Mirka i Jeppo har helautomatisk lager och självkörande drönar truckar bitch!"

Nu behöver vi bara fundera ut hur vi gör det attraktivt att jobba i äldrevården för svetsare och maskinmontörer.

Sen när 50% av alla män är arbetslösa så slipper jag iallafall höra feministers tjat om "Muh wage gap"

 

Publicerad 27.07.2017 kl. 00:25

Shitposting och rants.

Allt på den här bloggen är fejknews, enbart en idiot tar något jag skriver på allvar.

Senaste kommentarer

01.09, 10:31Fail Åbo Underrättelser av Demolition Man
31.08, 23:03Fail Åbo Underrättelser av Syl
22.02, 15:51Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada

November 2017

Vasabladet önskar lugn o ro till mördande diktator.om vapenvägrareISIS sände propaganda på svensk radiostation.Mer pojkar än flickor utsätts för sexuellt våld i skolmiljö.

September 2017

PASI finnish pride.Holy shit jag älskar Li Andersson nu!Väntat.Allt mer ID kontroller och väktare i svenska skolornaNyvunnen respekt för Li Andersson

Augusti 2017

Fail Åbo UnderrättelserBlir han Rysslands nya president?Feminister hatar sexarbetare.Ny lek! Gissa ideologin!

Juli 2017

Väntat.Just another brick in the wall (INGA TRUMP SKÄMT TACK)Irakiska krigsbrott och folkmord.Obama och Macron om Africa ekonomiska utsatthet.Kejsarinnan utan kläder.Om Aladdin och whitewashing."Den manliga skammens arvsynd"Apor om jämställd lönDet blir värre före det blir bättre....bromance 4-everOm hedersvåld. (igen) Vinden har vänt.Bullet dodged - Om kidnappning av flickor och feministisk relavitisering.Vem ligger bakom Sveriges tunga brottslighet?

Maj 2017

This meme wont leave me alone!Allt ni behöver veta om det franska presidentvalet!

April 2017

Vänstern rollspelar inbördeskrig: Ni kan ana vad som hände sen.

Mars 2017

Var är Mellanösterns judar?En kvinnorätts demonstration jag ställer mig bakom.En dag utan kvinnor.Bonden behövs.Till kvinnor.

Februari 2017

Våldtäkt mot barnfru inte längre ett brott i Sverige.Om alla hatar kvinnor, vems strid ska jag välja?Om libertianism och andra ismer.Mellofest tvåtusennågonting...Årtal av bly, liberaler skjuter vi också.Träningsinsikt februari 2017