Om alla hatar kvinnor, vems strid ska jag välja?

Jag har läst några artiklar nyligen och kan ärligt erkänna att jag blev något triggad. What? triggad? men du är klagar ju hela tiden på feminister som blir triggad? Det är ingenting dålig med att bli triggad, tvärtom att bli triggad kan tända en eld likt ingenting annat som ger dig motivation och stöd att förändra världen. Det är triggervarningar som är problemet.

How essential are women in the labor force? How critical are the job functions they perform when compared to men?

 

Från Roosh V, men vänta det blir ännu bättre. Från Nynazistiska The Daily Stormer:

 

 

Jag börjar inte gå in i artikeln nu inte men om du söker på deras tag "White Women" (lol) så kan du se att under rubrik på den här artikeln är "The sluts have taken control"

En annan jag åsikt jag gärna vill dela med mig idag är youtubern The Black Pigeons Speaks Why Women DESTROY NATIONS Med holy shit över en miljon visningar.

 

 

Nu bör ni kanske känna igen ett mönster? bra. Till att börja vill jag ännu påpeka att det här är tre olika opinionsbildare vars andra åsikter skiljer sig oerhört mycket. Roosh V är ett rövhål som tvingas göra sina "World tours" enbart för att han inte lyckas samla mer än ett tiotal män till sina föreläsningar oavsett vilka miljonstäder han besöker.

The Daily Stormer är... lol The Daily Stormer.

Nu The Black Pigeon Speaks är lite av ett svart får bland den här skocken, han är uppenbart inte nynazist för fan. Jag prenumerar själv på hans videos och han har väldigt bra ideér ibland, jag gillar själv väldigt mycket hans video om "Urban Sprawl" är mycket sevärt.

Men de verkar alla han en gemensam åsikt: De är rövhål mot kvinnor och anser att deras plats är i köket (typ)

Som tur finns det en lösning, en räddning. För alla män och kvinnor där ute som är rädda för kvinnor som stjäl deras jobb och tar deras flickvänner finns det en räddare i nöden. Så kick igång nå Bonnie Tyler och spring ner till närmaste invandrartäta förort för muslimska män är här för att rädda dagen:

 

Logiken är oslagbar, lyssna bara på den första mannen "Its for your own good" Oavsett var det är på jorden, från Singapore till Iran och Saudiarabia var Islam är den dominerande religionen så ser det likadant ut. Och det är självklart för kvinnors eget bästa men också tydligen för den västerländska civilisationens bästa.

När som har anlänt till kafet i videoklippet sätter sig ner så fortsätter trackasserierna, en man poängterar "Min kusin stannar hemma" Tack gode gud att det finns män som hindrar kvinnor från arbetsmarknaden och från att rösta, iallafall hindrar hans kusin från det.

"Du är inte i Paris, du är här i förorten, vi gör som i våra hemländer" Jag är säker på att Nynazisterna på The Daily Stormer uppskattar det.

 

Alla skämt åt sidan, uppenbarligen tycker jag att det här är vidrigt, absolut fruktansvärt. Det finns vissa som kommer att försöka relativisera bort förtrycket som sker i många europeiska förorter var en stor del av befolkningen är muslimer och området har ghettoiserats och självsegregering har skett men lyssna inte på dom. Om någon försöker påstå att slöjtvång i svenska förorter inte är ett problem eftersom svenska kvinnliga ministrar använder hatt ibland be dom hålla käften. Segregerade samhällen med skilda lagar kan inte få hända i Europa, det om något är ett hot inte bara mot de kvinnor och ungdomar som växer upp i dom samhällen. Utan mot oss alla.

Så varför ska jag slåss i The Daily Stormers raskrig? Varför ska jag välja The Black Pigeon Speaks vita etno-stat? Varför ska jag välja den just den här kullen att slåss för och bli min grav? Varför ska jag byta ut ett förtryckande patriarkalt system mot ett annat, för att vissa män som tycker att kvinnan ska studsa mellan spisen och knutnäven är vita medan andra är bruna?

Om vit-nationalisternas nästa stora europeiska inbördeskrig (Raskrig?) någonsin kommer tror jag att jag delar skyttegrav med någon annan. För alla vit-makt anhängare som tror sig vara bättre än muslimerna som de strider mot kan dra åt helvete.

Publicerad igår kl. 12:42

Om libertianism och andra ismer.

Jag kallar mig Libertarian ibland, det är antagligen den enda -ismen som jag empatiserar tillräckligt mycket med för att kunna ta på mig ett politiskt epitet men sanningen är att vissa saker som kommer ur libertarianers mun skrämmer mig, när korten ligger på bordet är sanningen mera att jag är liberal center-vänster.

Milton Friedman har tekniskt sett rätt i citatet här ovan men som jag själv har fått lära mig som arbetslös så finns det faktorer som gör att en part har en större förhandlingskraft änn sin motpart. Ingen är intresserad av ett skitit 12 timmars nattjobb som byggstädare eller jobba treskift på ett lager med för lite personal för 8 euro i grundlön om inte det skulle vara för ett överhängande hot om arbetslöshet.

Det här är varför ett starkt fack som kan ta hand om arbetares rättigheter är nödvändigt, och varför libertarianer har fel.

Publicerad 19.02.2017 kl. 04:39

Mellofest tvåtusennågonting...

Så, ikväll är det mellofest, jag tänker inte se på den men trots allt så har jag en del riktigt goda minnen från både UMK och Melodifestivalen från när jag var lite och det är ju lätt att man blir lite nostalgisk en lördagskväll med några öl under festen.

Minns ni när Krista Siegfrieds ställd upp för Finland i Eurovision Song contest med "Marry Me Baby", en högst medioker låt men försökte rädda det med lite progressiv värdesignalering genom att låta två kvinnor hångla på scen?

Minns ni hur hon blev typ sist och alla skyllde det på att "Europa var inte redo" för två hånglande kvinnor? Trots att Brittney Spears och Madonna hade gjort samma sak under MTV typ tio år tidigare.

Minns ni hur året efteråt en kvinna med skägg vann hela skiten och finlandssvenskar blev redpillade till insikten att Siegfrieds låt antagligen bara var en dålig låt?

Fina minnen, till Krista vill jag önska bättre lycka detta år. Själv tror jag att jag lyssnar på något som tänder min arbetarglöd medan jag pynjar på med mitt ikv.

 

Publicerad 18.02.2017 kl. 21:18

Årtal av bly, liberaler skjuter vi också.

Så det här kommer ju (som vanligt) några dagar för men whatever. För er som inte har hört så är det nu okej att misshandla diverse personer vars åsikter du inte tycker om, det är bara att deklarera dom som nazister och slå på.

 

En kvinna med "Make Bitcoin Great Again" hatt blir pepparsprejad.

 

Återigen valde vålds vänstern att komma krypande ur sin kloak, pepparspreja ickevåldsamma event deltagare, elda bilar och soptunnor medan dom skiter ner sig och skriker buzzwords som "Riktig kommunism har aldrig blivit testad!"

Antifa en organisation jag älskar att hata, dom besitter en form av icke självmedvetenhet endast en person som har formats i den cystliknande kulturmarxistisk hatideologi och våldsrelativism som gror på amerikanska universitets sociologiavdelning.

Vad som hände den kvällen när en Milo Yiannopolous planerade att hålla ett besök på Berekley Universitet som en del av hans "Dangerous Faggot" turne var inte en enskild händelse, det var inte ett fåtal provokatörer, det var inte en "False Flag" operation av höger extrema 4channers eller något liknande bullshit utan det var en del av ett mönster.

Oavsett om det handlar om feminister som försöker stänga ner en föreläsning om mäns mentala hälsa eller BLM som skanderar "What do we want? Dead cops!" eller anfall av helt fredliga meningsmotståndare bakifrån som när Trump svors in som president samt under hela valkampanjej så har "vänstern" visat klart och tydligt vad det är för sorts tolerans och empati som deras lärare uppväxta under 68- vänstern har lärt dom.

"This is not how we do it, this is not right"

Den strålande framtid. Det här kommer att vara roligt att se framemot de kommande tio åren.

Att kalla Milo dryg är inte alternativ fakta.

För att göra en lång story kort: Milo Yiannopolous är en homosexuell, judisk (#Viktigt) brittisk f.d. Breitbart redaktör som under det senaste åren har under sin föreläsningsturne besökt en rad olika amerikanska universitet och pratat om minst sagt kontroversiella åsikter. Jag tä

Medan alla nazister är soptunnor är #Intealla soptunnor nazister.

Hans politisk inkorrekta attityd mot extremvänsterns snöflingor, "kämpar för social rättvisa", extremfeminister och självutnämnda antirasister som kräver safespaces, triggervarningar och slagträn i ansiktet på alla som vågar säga emot dom har lockat många fans på både vänster och högerkanten. Det finns bra liberaler och människor på vänster men destu snabbare ni precis som jag inser att det finns ingenting på vänster sida av vägen förutom ett pissdike att drunkna i destu bättre. För om du inte tror mig så tro Antifa: Liberaler får kulan också.

nker inte tala för honom men jag har sett en ganska många av hans föreläsningar och även om jag inte håller med om hans åsikter så tror jag att jag kan göra en snabb lista på vad han anser.

- Feminism är cancer.

- Abort är mord.

- Black lifes matter är en terroristgrupp.

- Islam är fascism och bör utrotas ur västvärlden.

Jag håller som sagt inte med om alla hans punkter även om jag anser att han har vissa poänger i nästan alla, (nyanser är bra) men framför allt har jag sett en del av hans föreläsningar p.g.a. vänsterns förväntade reaktioner och demonstrationer, något som enbart kan sammanfattas i ett autistiskt skrikande:

Grafitti efter Berkeley kravallerna.

Bara det faktum att ni läser den här bloggen gör att också är värda att misshandlas. Vad gör du ens på den här bloggen om du inte sympatiserar med mig, en person som anser att nazister inte ska misshandlas.

Redan under Milos första turne så var det vanligt med både kontroverser och dramatiska rubriker. En del mindre avbrott, knuffar, högljudda demonstrationer både innuti och utanför föreläsningsalen blev snabbt standard men under presidentvalskampanjen hände något som ledde till att protesterna slutade roa och började oroa, hat och våld inte bara normaliserades utan politisk diskussion böts ut mot gatupolitik.

Minns du hur Trumps retorik normaliserar hat? Pepperidge farm minns.

När Richard B. Spencer, ökänd vit-nationalist och grundare för hemsidan AltRight.com och National policy institute blev oprovocerat misshandlad samma dag som Trump svors in som president ledde det inte till att jag låg somnlös direkt men det ledde till en form av gnagande oro för framtiden.

Vit makt i kostym

Jag är inte orolig p.g.a. empati med Spencer. Utan p.g.a. reaktionerna på vad som hände, hur alla från ledarskribenter på små skit tidningar till Washington Post inte bara ironisera och dela "Roliga klipp" på en misshandel utan rakt ut uppmuntra andra att ta till våld när de får chansen. Såklart kunde inte heller de vanliga värdesignalerande kändisarna undvika att hoppa på tåget heller.

Sarah Silverman, ledare för den kommande våldsamma revolutionen.

 

De flesta som fortfarande läser var antagligen inte födda då ännu men har kanske hört ett uttryck "Years of Lead"

Frasen syftar på ett par år av extrem politisk konflikt i Italien mellan åren 68- och 88-. Italien mellan 68- till 70-talet präglades av ett antal mer eller mindre våldsamma fack och studerande strejker och rörelser som till sist ledde till bildandet av Brigate Rosse, Röda Brigaden på svenska. Röda Brigaden var en marxist-leninistisk terrororganisation vars syfte var att störta den italienska republiken och påbörja sovjetiseringen av Italien. Den här gruppen började med mindre kravaller och vandaliseringar som att tända eld på bilar men deras aktioner ledde till allt mer våldsamma terroraktioner som lönnmord på poliser, polischefer, bombningar av politiska högkvarter, mord på högerpolitiker, journalister, domare, lärare, universitetsprofessorer, militärpersonal, höga chefer på stora företag och fackföreningsmedlemmar och egentligen alla som ansågs vara revolutionens motståndare. Deras största mål var när de lyckades mörda den italienska ministern Aldo Moros fem livvakter, kidnappa Moro och efter en farsaktig "Folkets rättegång" mördade de honom och dumpade hans kropp i en soptunna.

Röda Brigadens kölvatten var rött.

Röda Brigaden med sina drygt 75 dödsoffer var en av de dödligaste men inte den enda terrororganisationen som växte upp ur 68- rörelsens körsånger.

Minst tio gånger bättre än internationalen.

Rote Arme Fraktion var en väst-tysk terrorgrupp som ursprungligen grundades av Andreas Baader och Ulrike Meinhoff. Organisationen bildades ur spillrorna av nerslagna anti vietnam marscher och studerande föreningen och fick militärutbildning av PLO i Palestina. Terrorgruppen arbetade i tiotals år i ett flertal länder och kom till slut att skörda 34 liv innan Baader och Meinhoff till slut hängde sig i fängelset och de sista resterna av terrorgruppen som höll hela Väst-Tyskland gisslan lade ner sina vapen.

Lägg ut!!

Så är det så konstigt att jag är orolig? Gatupolitik slutar med blod. Radikalism börjar nästan alltid med "Jo men de angriper ju bara andra radikaler" och mönstren har vi sett förr. Studerande i sina åsiktsbubblor hetsar varandra samtidigt som personal och lärare skyddar och hittar på ursäkter för sina studeranden som dom utbildar till aktivister.

En person har skjutits och flera har misshandlats allvarligt. Med tankte på att vi har nazister och kommunister som strider på gatorna, hur länge tror ni det tar tills jag får skriva om det första dödsfallet? Och tror du verkligen du går säker ifall den här trenden anländer till Finland?

Milo är en judisk bög som tänder på svarta män, det mest radikala om honom är att han är antifeminist och abortmotståndare. Om det inte vore för det sista skulle jag kalla honom för libertarian. Det här är inte högerextremism, tvärtom har han upprepade gånger dissat ras-nationalister, precis som nationalsocialister tydligen vanligtvis gör. Trots det här har de deklarerat honom som Nazist, en öppen måltavla vilket leder till att han blev evakuerad genom ett underjordiskt garage iklädd en skottsäker väst.

Det här om något borde öppna ögonen för de flesta hur bred vålds vänsterns definition på nazist är och hur vid deras hat är.

När dom pratar om att slå nazister är det antagligen även dig dom pratar om.

Publicerad 18.02.2017 kl. 03:10

Träningsinsikt februari 2017

Dags att börja med kickboxning och krav maga igen.

Publicerad 16.02.2017 kl. 23:57

Hur Sveriges feministiska regering övergav kvinnorna.

Sveriges regering har varit på utlandsbesök till Islamska stat, sorry Islamska Republiken Iran. Förväntningarna på det land som var först i världen med att kalla sin regering för feministisk, något av det man förväntade sig var att Löfven borde ha tagit upp är Irans avrättningar, krig mot kurder och allmänna avsaknad av mänskliga rättigheter.

 

 

Jag borde inte ha blivit besviken över att Löfven såklart misslyckades med allt det här efter att läst  Löfvens ursäkter efter hans patetiska besök till en av världens värsta diktaturer Saudiarabien, såhär tog ledaren för världens första feministiska regering upp kvinnofrågan med landet var kvinnor behandlas som boskap som köps och säljs från en man till en annan.

”Trycket har varit stort på Löfven att som yttersta företrädare för en ”feministisk regering” lyfta kvinnors och flickors situation. Men statsministern är ytterst sparsam med kritiken...– Det är klart att det finns, liksom hemma i Sverige, hinder för kvinnor. Bristande fungerande äldreomsorg gör att kvinnor går ner till deltid och slutar arbeta också i Sverige. Det finns på båda sidor hinder för kvinnors deltagande”. DN tillägger "han drog sig för att göra en övergripande beskrivning av kvinnans ställning i Saudiarabien. – Jag har ingen skala för det"

Vilken tur för mig, du som läser och Löfven så finns det andra skalor:

Worldbank rankar Saudiarabien sist i världen när det gäller "Legal gender differences" enbart 16% av alla vuxna kvinnor är sysselsatta med jobb som ger lön.

Gender gap index rankar Sverige 4 och Saudiarabien 141 av 144 länder.

OECDs Gender Index påminner oss om att kvinnor inte är myndiga och kräver en vårdnadshavare som styr hela deras liv fram tills deras död.

 

Bild från en död IS krigares mobiltelefon, bildens metadata avslöjade att bilden är tagen i Saudiarabien och visar en Jezidi flicka bli såld på slavauktion.

Första gången jag hörde uttrycket "Så kallade Islamska staten" om terrororganisationen IS så var det från Iransk statligd ägd media, en anledning varför en terrorstat som Iran uttrycker sig på så sätt är såklart för att skilja sig från sina Sunnimuslimska ärkefienders och för att försöka få sina läsare att glömma bort: Det enda som skiljer den Islamska Republiken Iran med den Islamska staten är att IS halshugger sina fångar och Iran hänger sina i lyftkranar.

Jag förstår att det inte är möjligt att vara 100% sams med samtliga internationella sammarbetspartners men någonstans måste det finnas en gräns. Någonstans måste Sverige och övriga västvärlden sätta ner foten och säga att enough is enough.

Skönmålningen av arabvärlden och svartmålningen av västvärlden som "Vita män" har byggt upp måste sluta annars leder är det enda det leder till att vi accepterar slaveri och tjafsar om genusneutrala toaletter.

Genusteorier om att alla sexuella övergrepp är lika dåliga för att det är "män som utför dom" och män finns ju faktist i Sverige och Finland som i Iran och Saudiarabien gör att vi kikar mellan fingrarna samtidigt som saudiska kvinnor ruttnar i "Familjehemmen" var dom tvingas bo ifall deras vårdnadshavare överger dom.

 

Sverige på utlandsbesök, kvinnor som är ickemuslimer bär slöja och handskakningar mellan de olika könen är förbjudna, allt enligt Sharia.

Publicerad 11.02.2017 kl. 23:41

16 årig skolflicka planerade skolmassaker, Danmark.

 

1. Judiska privatskolor har oerhört bra säkerhet, flickan skulle knappast ha kommit ens in i skolan. Hatbrott mot Europas judar har skjutit i höjden och under 2015 flydde cirka 8,000 från Frankrike till länder som USA eller Israel. Mer än 700,000 säger att dom kan tänka sig lämna Europa på grund av den ökade hotbilden mot den judiska befolkningen.

2. Om danska skolors säkerhetstänk ligger på samma nivå som finska och svenska skulle dådet i hennes egen skola ha blivit en massaker, ett blodbad.

3. Hizb ut Tahrir är en radikal islamistisk grupp som verkar över hela världen, deras mål är bilda ett världsomfattande kalifat som styrs av Sharia och icke muslimer lever under Dhimmi status som andra klassens medborgare.

En intressant inblick i hur våldsamma fascistiska hatideologer värvar medlemmar.

Skillnaden på Hizb ut Tahrir och andra radikala islamistiska grupper är att deras ledare inte använder eller förespråkar våld. Förutom när deras enstaka medlemmar bombar, skjuter eller halshugger någon såklart. Hizb ut Tahrir är ökända för att radikalisera ungdomar, något som förenklas med att muslimska immigranter skiljer sig nämnvärt från andra grupper av invandrare iochmed att andra generationens invandrare typiskt (INTE! ALLA!) inte integreras bättre i deras hemland utan tvärtom. I många länder har en första generation av muslimska invandrare som har sökts sig till sekulära länder följts av en generation av betydligt mer religiös andra generation. Och i vissa fall, en betydligt mer radikal och våldsbejakande andra generation. Det här är väldokumenterat i t.ex. den här artikeln från USAs digitala ambassad, de här böckerna recenserade av Foreign Affairs, den här videon från PBS, och som sista källa dansk statistikbyrå.

Den absurda kontentan är att unga extremister växer upp i Europa och USA för att sen resa till mellanöstern och begå terrorbrott och brott mot mänskliga rättigheter.

 

Abdelhamid Abaaoud, född och uppvuxen i Belgien medverkar i Dabiq Nr7.

 

Innan jag skrev det här inlägget var jag tveksam ifall jag skulle använda inlägget "Muslimska invandrare", anledningen till varför jag var tveksam och varför jag till slut valde det ska jag försöka förklara:

Invandrare är inte en homogen grupp och anledningen varför de immigrerar och hur de integreras är så pass väsentlig att det egentligen är fullständigt lönlöst och för mig helt ointressant att disskutera ifall "Invandring är bra eller inte" eller om "Invandrare är skyldiga till fler brott".

När median, diverse bloggar och antagligen din rasistiska farbror som skapar dålig stämning på släktkalaset pratar om "Muslimska terrorister" så riskerar det att legitimera islamistiska ideér om hur "Ummah" är verklig, en världsomfattande muslimskt community, som ofta står i krig med västvärlden. Beskriv istället gärningsmännen/mannen ärligt utan att spela fienden i händerna. Ett exempel vore "En egyptisk man som tros ha islamistiska motiv..." istället för "Muslimskt terrordåd i Louvren"

I det här fallet kan vi dock inte prata om nationaliteter, segregering från hemlandets kultur bland andra generationens invandrare är något som gäller oavsett om föräldrarna har invandrat från Somalien, Arabisk halvön, Persien eller Sydostasien. Det gäller dock inte icke muslimska invandrare från länder med muslimsk majoritet t.ex. kristna Syrianer från Syrien eller Jezidier från Irak, så jag vet ärligt talat inte hur jag annars skulle beskriva de ungdomar som påverkas av den här formen av radikalisering.

I den första artikeln som gällde den danska flickan så handlade det om en tjej som inte var uppväxt i en muslimsk familj utan konverterat i tonåren, konvertiter oavsett religion eller kult tenderar att radikaliseras hårdare än en person som har fötts in i en familj som följer religionen. Det här är inte heller något okänt i Finland. Ni som har läst Dabiq, Islamska Statens engelskspråkiga propagandatidning så kommer säkert ihåg intervjun med Umm Khalid al-Finlandyyah från nummer 15, Breaking the Cross var kvinnan beskriver sin uppväxt i en Finländsk kristen familj, hennes konvertering till Islam, hur hon radikaliserades, hur hon reste till Islamska staten och till sist hur lycklig hon var när hennes fem årige son dog martyrdöden i Irak.

 

Jag har ingen lösning på problemet. Och jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta det här av inlägget heller för jag skulle gärna avsluta med någonting mer hoppfullt än "Mera personer kommer att dö"

Men vågar du satsa pengar på att jag har fel?

Om inte så måste du erkänna att vi iallafall måste kunna lyfta upp fenomenet och prata om det.

Publicerad 11.02.2017 kl. 00:08

Bernie Sanders, 1962.

Bernie Sanders leder en sit in mot ras segregering 1962.

 

Publicerad 10.02.2017 kl. 23:56

#WomansMarch i Iran.

Iranska skådespelerskan Shideh Rahmani i gräl med en mullah under demonstration mot den islamistiska revolutionen -79. Då lovade islamisterna att visa håret inte skulle bli straffbart.

 

38 år senare.

 

#WomansMarch i Iran -79

Publicerad 10.02.2017 kl. 00:47

Melania Trump och slutshaming som politiskt verktyg.

Melania Trump är ingen madonna, det här är väl känt och hennes nakenbilder som hon tog som ung modell har väl ingen undgått vid det här laget. Specielt inte eftersom Rosie O'Donnell valde att twittra de tidigare nämnda bilderna i ett kompilage som jämförde henne med de tidigare presidentfruarna samma natt som "Tiny hands" Trump blev vald till president. Vilket beviser Donalds tes om att Rosie O'Donnell är en "Fat slob" som väljer att attackera hans fru. Man sku ju tycka att det är hur enkelt som helst att attackera hans inkompetenta politik men när Demokraterna lade ribban så lågt att en apelsin i peruk blev vald över deras kandidat antar jag att det är på den här nivån vi befinner oss på.

 

Tidigare i år publicerade The Daily Mail uppgifter om att Melania Trump skulle ha prostituerat sig på 90- talet när hon först anlände till Amerika. När man ser bilder på presidentparet tillsammans så är det uppenbart, iallafall för mig att de inte trivs i varandras sällskap och de flesta undrar säkert vad en ung attraktiv kvinna som hon ser i en 70 gubbslem som honom i dagens läge. Men kom ihåg att Donald J Trump en gång sågs som något av en hunk, en miljonär playboy vars smak för vackra kvinnor, och vackra kvinnors smak för honom var så ökänd att han gjorde cameos i Sex and the City. När han sa att kvinnor "låter honom ta dom på fittan" sa pratar han inte om sexuella övegrepp för tro mig, unga vackra kvinnor har alltid dragits till rika äldre män av någon anledning.

Så är det Donald som uttnytjar Melania och hennes objektifierade kropp likt en Playstation som man spelar på en halvtimme efter jobbet för att sen ignorera och sätta bort i garderoben efter nyhetens behag har lagt sig? Eller är det tvärtom Melania som använder sin kropp för att uttnytja en kåtsnål idiot med för mycket pengar som lyder hennes minsta vink?

Jag vet inte. Jag vet inte om det är min buisness eller varför jag skulle vilja veta det heller. En sak som jag dock vet är att The Daily Mails artikel är 100% politisk. De försökte skambelägga Melania med epitet som hora för att få den evangeliska högern att inte rösta på Trump.

Vilket återigen ger Trump rätt: Det finns inga gräns över hur lågt median väljer att sjunka för att försöka stoppa honom.

Publicerad 08.02.2017 kl. 00:36

Justin Trudeau, vit-makt terrorist.

 

Det här är vad det här människorna tror på. Det visar enbart att det finns INGET du kan göra för att tillfredställa dehär ideologiskt drivna måsflockarna, ju mera du matar dom destu flera kommer att cirkla runt din filt, skita ner stranden, sno din mat när du minst anar det och mer eller mindre skita på dina picknickdrömmar en varm juni eftermiddag.

 

Bild på den ökanda vit-makt terroristen i fråga.

Publicerad 06.02.2017 kl. 23:35

Make Runeberg in Finland Again!

 

Proto-fascistiska anti fri-handels fackförbundet verkar ha problem med öppna gränser och öppna hjärtan och fri rörelse av människor och varor över gränserna.

Skulle en urgång ur EU leda till en "Fixit" av Finlands ekonomi? skulle det fungera att göra varje dag till Runebergsdagen så varje bageri i Finland få möjlighet att utöka sin produktion tusenfalt och samtliga av landets arbetslösa får chansen att omskola sig som bagare?

Knappast. Men den här artikeln visar hur det finns knappast någon bransch som inte tar skada av frihandelsavtal.

Men sålänge EU distraherar ungdomarna med att släppa nyheter om potentiella tågluffar biljetter till 18 åringar så är det okej ifall Fazers VD stoppar lite extra grönt i fickan genom att skicka jobb till låglöneländer och sälja tårtor utan att sänka priset i Finland.

Publicerad 03.02.2017 kl. 14:32

Terrorattacken i Kanada.

Jag är inte säker på om det var ödets ironi, en provokation eller bara en slump men ingen kan låta bli att fundera över tidpunkten för terrorattacken mot en moskée i Kanada. Samma dag som Trump chockar världen med sitt inreseförbjud från 7 länder, ett drag som skulle göra USA tryggt från islamistiska terrordåd vandrar en vit nationalist in i en moské i USAs grannland Kanada skjuter till döds sex personer och skadar 8.

Jag såg ganska många dra förhastade slutsatser angående vem som kan ha utfört dådet, speciellt när det kom fram att en misstänkt person var av marockanskt ursprung gick twitter vild och jag drog också samma slutsats.

Medan vi ska komma ihåg att majoriteten av alla terrorattacker i världen utförs med islamistiska motiv så är majoriteten av alla terrordåd i USA och nordamerika utförda av vita män med någon form av vit nationalistiska eller rasistiska motiv.

 

Våldsvågen med hatbrott som varenda vänstervridna opinionsbildare har varnat om har inte slagit till ännu, inte enligt mig iallafall. Låt oss kalla en spade en spade, vit nationalism är en av identitetspolitikens inavlade kusiner som slår sin stövarhund och kastar spritflaskan mot teven när Club la Perse fick poäng i UMK.

Och han är fortfarande farlig.

Publicerad 01.02.2017 kl. 01:11

Sveriges sämsta PR kampanj.

Av en händelse kom jag och tänka på videoklippet "Det nya landet" producerat av pro-immigration biståndsorganisationen IM Sverige, vi kikar på den hur den ser ut:

 

 

 

 

Reaktion.

Om vi börjar med det positiva. IM Sverige gör ett fantastiskt jobb med integration, även om jag är grovt skeptisk mot den formen av "Asylaktivism" som vissa biståndsorganisationerna driver så inser jag att de behövs. Jag är inte för någon form av utvisning av vanliga hederliga flyktinginvandrare som befinner sig i landet och om jag någonsin blir det ta mig bakom vedskjulet och skicka räkningen på kulan till min familj.

Men om vi bortser från flyktingpolitik, vad som är rätt och fel, humant eller inte och enbart fokuserar på videon och dess budskap så borde vi inse vilken enormt misslyckad PR kampanj den var.

Tänk efter nu: Den var uppenbarligen riktad mot invandringskritiska eller skeptiska svenskar för att bilda opinion för hög invandring. Vilka anledningar (Riktiga eller falska) har de här människorna för att vara emot asylinvandring?

-Högre kostnader och ökat tryck på komunerna

-Ökad mängd sexualbrott som leder till ökad otrygghet

-Etnisk rivalitet

-Ökad mängd grova brott som drabbar oskyldiga

Hur tycker ni videokampanjen lyckades lugna ner folks rädslor? med uttryck som "Det finns ingen väg tillbaka" ,"Sverige blir aldrig som det varit", "Europa är i förändring" och "Även nya svenskar behöver integrerats"?

Det absolut sämsta någon som längtar tillbaka till sin bulladoftande barnen i bullerbyn utopi behöver höra är att allt skit du läser om i tidningen kommer att bli vanligare och vanligare.

Det finns ingenting du kan göra utan det är bara att vänja sig.

Det här är samma sak som när Sadiq Khan sa att terrorattacker är en del av dagliga livet i en storstad.

Eller när Frankrikes premiärminister Manuel Valls konstatera att fransmännen får helt enkelt vänja sig med terrorattacker.

Så även om IM Sverige hade en god tanke så träffa den helt fel, vill ni se exempel på det så kan ni t.ex. gå in på Twitter och söka på "Det nya landet"

Jag tror knappast någon svensk förutom det mest hardcore 1488 heilande skinnskallarna har något problem med att människor med annorlunda hudfärg eller språk sitter på spårvagnen brevid dom eller går på gatorna. Ingen behövs integreras och antagligen orsakar det knappast något större trauman ifall en person född i Somalien  ger kundservice på lokala Lidl. Men om du tror att jag kommer att acceptera ökat våldsbrott, högre kostnader för mindre hjälp till några personer eller vänja mig vid terrorattacker så tror du fel.

Fyfan va du tror fel.

En smartare PR kampanj vore ju ifall de gjort en film var en grupp invandrare från olika länder och språkgrupper som befinner sig i Sverige och har helt och hållet anpassat sig till svensk kultur: En somalisk familj som firar jul med tomte och presenter, en afghansk polis som firar midsommar och en indonesisk sjuksköterska som målar sina barns kinder till påsken.

Avsluta filmen med: "Det är lungt, vårt land är fortfarande Sverige. Och allt kommer att fortsätta som förr"

Men jag tror inte att allt är lungt. Och ibland har jag svårt att se hur allt kommer att fortsätta som förr.

Publicerad 02.02.2017 kl. 01:10

En ödmjuk försök till ursäkt.

Så jag tänker börja med någonting väldigt ovanligt på internet idag, erkänna att jag hade fel. Egentligen erkänner jag inte att jag hade HELT fel men jag har definitivt ändrat en del åsikter som jag uttryckte mig i mitt tidigare inlägg om #WOMANS MARCH. Men framförallt vill jag också förklara en del saker så att det inte missuppfattas.

För trots allt som jag skrev i mitt första inlägg så en sak som jag försöker hålla fast i är förmågan att ändra min åsikt ifall ny information uppkommer.

Anledningen till varför jag har valt att skriva ett nytt inlägg om kvinno marschen är dels för att jag skrev inlägget ganska tidigt i marschens början och jag förväntade mig att den skulle förvandlas likt demonstrationen dagen före förvandlas till en shitshow av autistiskt liknande skrikande och politiskt motiverat våld. Allt som filmades under den dagen är bara så CRINGE! tror ni en enda Trump röstare ser dedär klippen och byter åsikt om honom? kanske är det inte det som är meningen heller, kanske är det bara ett sätt att få ut sin frustration. Isåfall bibehåller jag mitt tidigare svar: Skärp er, ni är för fan vuxna människor.

MEN om demonstrationen dagen efter hade jag fel, marschen därpå kunde inte ha varit annorlunda. Visst spontana våldssituationer uppkom, som när Rebel Medias kvinnliga reporter blev slagen av en man och marschdeltagarna skyddade honom. (Notis till alla kvinnomisshandlare där ute, när ni slår frugan säg till polisen att det är av politiska skäl så ställer sig kvinnorättskämparna på rad för att skydda dig)

Men för att återgå till min poäng, den var för det mesta väldigt lugn och sansad. Och trots allt anser jag också att möjligheten till en lugn och sansad demonstration är en av grundpelarna som stöttar demokratier. Jag skrev i mitt tidigare inlägg om hur det "demonstrerar mot en Demokratiskt vald president i USA" som att det vore något negativt att demonstrera bara för att det är en demokratiskt vald president, det här har jag också sett upprepas av ett flertal amerikanska konservativa media profiler men även finlandssvenska sociala medier t.ex. HBLs kommentatorsfält. Det är det ju inte direkt negativt, men om demonstrationen inte har trovärdiga ledare, eller demonstranterna har riktigt bra poänger. Förbered er för att hånas i tiotals år frammåt:

Känner ni igen retoriken? Bokstavligen Hitler.

 

Två andra orsaker varför jag skriver mitt inlägg är dels några inlägg på mitt Facebook inlägg som var en nedtonad version av mitt förra inlägg och dels för en lång kommentar som skrevs på mitt förra inlägg. Jag tar några punkter från facebook som jag svarar på och sen kopierar jag in kommentaren som skrevs på mitt förra inlägg.

 

FACEBOOK:

-"Trump fick 53% av VITA kvinnors röster. 42% om man ser till hela gruppen kvinnor."

Sant. Jag kolla upp siffran snabbt och fick fel nummer vilket jag vill erkänna, jag sprider fejknyheter. Som tur är inte jag en stor landsomfattande nyhetstidning i varken Finland eller USA.

-Marschen handlar inte om Trump utan är en marsch för kvinnors rättigheter som är under attack från högerextrema.

Jag kunde köpa det här argumentet men det är ett några hål som gör att jag kikar igen det. Igen Linda Sarsour.

Trovärdigheten försvinner direkt när man går led i led med Islamister och Sharia apologister som Sarsour, det här kan vara mitt egna förakt mot kvinnan som syns efter att jag läste hennes tweet om en av mina stora människorätts kämpar Ayaan Hirsi Ali.

 

Bae <3

 

För er som inte vem vem Ayaan Hirsi Ali är här är en kort förklaring:

Född i Somalien -> Könsstympad -> Levde som andra klassens medborgare i Sharia -> Flydde till Holland -> Jobba som tolk på abortkliniker -> Parlamentsledamot -> Filmade en dokumentär om kvinnors slavliknande förhållande i länder som styrs med Sharia eller Sharialiknande lagar -> Flyr till USA efter ett brutalt mord på hennes kollega och gode vän Theo Van Gogh av Islamister -> Fortsatte hennes kamp mot Islamism.

För er som inte vet vad Sarsour har för beef med Hirsi Ali:

Tweetar om hur en könsstympad kvinna bör få vaginan borttagen.

 

Till Sarsours försvar så har hon attackerat moskéer som  separerar kvinnor och män, problemet är att jag har sett så många "-ister" komma med samma argument: De har en glorifierad version på sin egen -ism, kommunism, islamism, nazism, anarchism. Den har inte fungerat förut någonstans men bara de själva skulle få implementera den så skulle den fungera. Nej.

Det finns en del andra saker som får mig att tvivla att den här marschen sku ha uppstått även om någon annan änn Trump sku ha vunnit: Tidpunkten, dagen efter Trump svors in som president. Det stora antalet Hillary Clinton administrations medlemmar som var med och deltog. Jag tror att den här poängen förklaras enklast med en enda tweet:

Snabb förklaring: Det fanns en legitim chans att Bernie Sanders kunde ha vunnit mot Trump men Demokratiska partiet med Wasserman Schultz i spetsen aktivt saboterade hans chanser. Wasserman Schultz avgick från sin post och fick samma dag anställning hos Clintons kampanj.

Ju flera personer som jag ser är inblandade i det här liknar det mera och mera inte någon "spontan demonstration" för kvinnors rättigheter utan istället som om Clintons valkampanj fortsätter. Oavsett vart jag vänder mig så ser jag Clintons valarbetare betalda av Clintons donatorer ute för att underminera Trumps Presidentperiod. Låt oss inte låtsas att det var något annat.

 

-Ingen kan gå i en demonstrations marsch och hålla med alla deltagare. Inget event är 100% perfekt.

Det här var en punkt som jag tänkte länge på och jag inser att det behövs lite förklaring hur jag tänker.

Jag är emot Israels olika kolonisering av palestinska territorier.

Jag kan tänka mig att gå med i en demontrationsmarsch för att visa stöd för de palestinier som utsätts för Israels kolonisations policy.

Ifall det dyker upp demonstranter från Nordiska Motståndsrörelsen för att protestera mot "Folkmordet på den vita rasen" och "Internationellt Juderier" så är jag okej med det, jag kan under marschen ta avstånd från dom och samma sak efter marschen. De delar inte mina värderingar och vi kämpar inte för samma mål.

Jag kunde dock inte tänka mig att gå med i en demonstration anordnad av Nordiska Motståndsrörelsen med samma motiv. Det här vore att enligt mig stärka deras marsch och ge dom legitimitet.

Hyperboliskt att jämnföra Womens March med nordiska motståndsrörelsen? Kanske ifall det vore Motståndsrörelse och inte Womens March som använde dömda mördare som hederstalare.

 

Det här var några av de punkter som kom upp på min Facebook feed och de fick mig alla att stanna upp, tänka efter och utmana mina egna åsikter.

KOMMENTAR:

Nu till den kommentar som lämnades på mitt förra inlägg, vissa poänger känner jag att jag har tagit upp redan som jag inte tar upp igen men också en del nya perspektiv som fick mig att tänka efter:

 

"jag vågar påstå att människor hellre demonstrerar mot politiken i sitt eget land än i andra diktaturer. Åtminstone på senare år. Därför har amerikaner lättare för att demonstrera mot amerikanska ledare. Alla orkar inte vara lika pålästa om Kuba som du, eftersom deras egen president rör dem mer i ryggen. Och orsaken att de demonstrerar? Att en president blivit vald med färre röster än motståndaren. elektorsystemet be damned"

Det är en bra poäng att de flesta engagera sig hellre i sitt eget lands orättvisor men i det här fallet tycker jag den inte riktigt passar in. Womens March påstår sig själva vara en internationell march för kvinnor i hela världen men trots det så liknar det endast en stödmarsch för Hillary Clinton.

Jag är själva emot elektorsystemet. Det här är en anledning varför jag är emot EU, våra röster är inte lika mycket värda! exempel:

Finland här nästan exakt 5,4 miljoner invånare, Sverige har nyss gått över 10 miljoner invånare. Finland har 13 platser i EUs parlamente, Sverige har 20 platser. De flesta förstår vart jag vill komma.

"Är inte helt on board med jämförelser heller. "Nån annan har det värre här och här och här! Varför höjer de inte rösten om det?" Med den logiken borde våra beslutsfattare strunta blankt i att åtgärda vår ekonomi och i stället satsa allt på att hjälpa Venezuela som har det värre"

På ytan verkar det som en bra poäng men Venezuela anser jag vara en falsk jämförelse. Venezuela är inte såvitt jag vet styrt av en diktator utan innvånarna har rösträtt och möjlighet att påverka sin regering och hur dom sköter sin finanspolitik. Nigerianska slavar i Saudiarabien har ingen möjlighet att påverka sin situation, såvida de inte hänger sig själva ofc. (Jag har sett kompilationer)

Det sista stycket kommer jag att återkomma i ett annat inlägg var jag tänker fördjupa mig i Trumps första dagar som president.

 

Tills det har jag en sista poäng: Det är okej att inte vara överens om allt, faktum är att jag föredrar det så.

Publicerad 30.01.2017 kl. 23:21

Shitposting och rants.

Allt på den här bloggen är fejknews, enbart en idiot tar något jag skriver på allvar.

Senaste kommentarer

22.02, 15:51Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada
21.02, 12:37Mellofest tvåtusennågonting... av Demolition Man
19.02, 18:02Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada
22.01, 17:00 #WomensMarch av E.C.I.
22.01, 16:57 #WomensMarch av E.C.I.