This meme wont leave me alone!

En möjlig orsak till att det inte räckte så långt som många trodde hade möjligen att göra med att uppträdandet slutade med att hon kysste en kvinna. 

- Det är möjligt. Många europeiska länder är konservativa. Men vi hade ett budskap, det var en politisk handling som jag fortfarande står bakom till hundra procent, säger Siegfrids.

 

NEJ!

Publicerad 13.05.2017 kl. 01:47

Allt ni behöver veta om det franska presidentvalet!

 

Publicerad 09.05.2017 kl. 19:33

Vänstern rollspelar inbördeskrig: Ni kan ana vad som hände sen.

Jag har redan tagit upp den amerikanska libarala vänstern älskar att omringa och misshandla personer som försöker få till rationell och sansad diskussion. Jag har dock märkt även ett annat symptom på vad jag endast kan anta är långt gången född i fel tid syndrom utvecklat av akademiker som har växt upp med romaner av författare som stred tillsammans med Internationella brigaderna:

 

Fucking liberaler och hippies lajvar inbördeskrig i USA.

Hey idiot, ni har inga vapen! ni har stött en anti-vapen president kandidat! NI HAR INGA VAPEN!

 

Det här är inte bara sånt som folk känslomässigt och ogenomtänkt säger i ett demonstrations tåg straxt efter att den presidentkandidat hen stöttar har förlorat, liknande uttalanden har sagts efteråt av ett antal opinionsbildande kändisar efter Trumps seger. 

 

 

Här ses Brigadgeneral Sarah Silverman uppmuntra USAs försvarsmakt att ta makten och förmodligen fängsla Amerikas regeringen i en militärkupp som troligen absolut inte skulle sluta i ett absolut blodbad vilket de flesta militärkupper slutar i.  I denna militärkupp kommer Brigadgeneral Silverman tillsammans med Flottiljamiral Kary Perry att leda folket till seger enbart med att forma hjärtan med händerna.

 

 


Problemet är att alla är inte byggda för inbördeskrig, helvete hälften av alla Hillary supporters är inte byggda för ett pubslagsmål. En som speciellt inte är byggd för något av dom är Venus Rosales, semi-okänd  porrstjärna som vi tack vare everipedia vet att är 155cm lång och väger 45kg åker in till Berkeley Universitets campus uppmuntrad av kändisar med ett net-värde på några miljoner och beväpnade med slogans som "ALECTA! ALECTA! ANTI-FASCISTA!" lärde hon sig tragiskt nog att gatupolitik gör ont.

Kämpa Venus, 100 nazistskalper ommer inte att skära sig själva.

 

Publicerad 17.04.2017 kl. 00:52

Var är Mellanösterns judar?

UN Watch (Executive Director Hillel Neuer):

Mr. President, let me begin by putting the following on the record: Everything we just heard — from the world’s worst abusers of human rights, of women’s rights, of freedom of religion, of the press, of assembly, of speech — is absolutely false; and, indeed, Orwellian.

Today’s report does not consider Israelis to be deserving of human rights — consistent with the approach of this council, where today’s notorious agenda item against Israel completely ignores their human rights.

Over the weekend, President Abbas announced he was giving his highest medal to Rima Khalaf, who resigned from the Economic and Social Commission of Western Asia, a Beirut-based UN agency of 18 Arab states, after Secretary General Guterres rightly instructed her to remove an absurd report which accused Israel of “apartheid.”

Mr. President, why is Mr. Abbas celebrating a report written by the notorious Richard Falk, after his own Palestinian Mission here, tried in 2010, to remove Mr. Falk on the basis that he was “a partisan of Hamas,” as we know from WikiLeaks?

The accusation against Israel is absurd. Israel’s 1.5 million Arabs… whatever challenges they face, enjoy full rights to vote and to be elected in the Knesset, they work as doctors and lawyers, they serve on the Supreme Court.

Now I’d like to ask the members of that commission, that commissioned that report, the Arab states from which we just heard. Egypt, Iraq, and the others:

How many Jews live in your countries? How many Jews live in Egypt, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Morocco?

Once upon a time, the Middle East was full of Jews.

Algeria had 140,000 Jews. Algeria, where are your Jews?

Egypt used to have 75,000 Jews. Where are your Jews?

Syria, you had tens of thousands of Jews. Where are your Jews?

Iraq, you had over 135,000 Jews. Where are your Jews?

Mr. President, where is the apartheid?

https://www.unwatch.org/algeria-jews-hillel-neuer-u-n-human-rights-council/

Publicerad 30.03.2017 kl. 01:44

En kvinnorätts demonstration jag ställer mig bakom.

Från Bassam Al-Baghdadys facebook:

Demonstration utanför Saudiska ambassaden i Stockholm.

 

Bassam Al - Baghdady, Sekulär människorättsaktivist samt representant från Glöm Aldrig Pela och Fadime.

 

Galaxia Ima Elias (till vänster) och Sara Mohammed Ali, Grundare GAPF

 

Publicerad 12.03.2017 kl. 02:43

En dag utan kvinnor.

Först en dag utan immigranter och nu en dag utan kvinnor var "Women are asked to refrain from "paid and unpaid labor," att endast shoppa vid lokala kvinno och minoritets ägda butiker och att bära rött i "Solidaritet". Två skolor var tvugna att stanga sin verksamhet iochmed att för många anställda tog ledigt.

Till att börja med har alla dehär strejkande kvinnorna förnekat barn deras skolgång. Efter det här orsakade dom problem för både arbetande och singel mammor som tvingades söka efter sista minuten barnvakter, något som de kanske inte har råd med, enbart så att dehär kvinnorna kunde fortsätta med sin moraliska översittarfasoner och värdelösa värdesignalering.

Alla vet vid det här laget att lönegapet inte existerar och om du inte vet lämna en kommentar så kan jag utbilda dig, all sexuella trackasserier är olagliga och det finns ingen riktig "Systematiskt" förtryck i varken USA eller Finland att bitcha om.

Hur ska kvinnor kunna shoppa i lokala kvinno ägda butiker om dom också ska "refrain from paid and unpaid labor"? Såvida den här demonstrationen riktar sig specifikt mot rika överklass kvinnor som har råd att ta en dag borta från jobbet och gå och shoppa. Vi kan lika bra kalla det för "Överklass kvinnors parad" isåfall.

Uppenbart är många kvinnor livsviktiga för våra samhällen men vad arrangörerna för den här marschen inte verkar ha tänkt på är att de kvinnor som är det inte lämnar sina ansvarsområden bara för att du anser det och iochmed den här dumma jippon bevisa du varför vissa kvinnor tjänar mindre än sina manliga kollegor.

Vill du få en fet bonus och vara partner i firman vid 30 års åldern? isåfall ska du vara beredd att jobba 80 timmar i veckan eller stiga upp klockan 04:30 när din japansk-iranska kund ringer och har en nacki åt dig, en nacki som kommer att ta fem timmar och kostar din kund 100,000 ifall du inte fixar den NU! Om inte du är beredd så lovar jag dig att Jonathan som alltid luktar svett och ragga på dig på firmans julfest är det.

Och om allting körde på som vanligt i din frånvaro så bevisa du också hur oviktig du är för firman.

Föreställ dig en dag utan män, inte en enda plogbil skulle vara ute och när du sitter i diket skulle inte en enda bärgningsbil finnas tillgänglig.

Publicerad 11.03.2017 kl. 02:42

Bonden behövs.

Två artiklar från samma dag:

Finska bönder har allt svårare att klara sig.

Europeiskt kött innehåller alldeles för mycket resistenta bakterier.

*Vink, vink*

 

 

 

Publicerad 09.03.2017 kl. 01:55

Till kvinnor.

Sen samhällets början har män hedrat kvinnor i alla samhällsskikt. Som drottningar, adelsdamer, siare, nunnor, hustrur, systrar, döttrar, farmödrar/mormödrar och mödrar har vi ärat dom och det är korrekt.

Även om jag inte ser något hinder för det och mer än gärna lämnar det till kvinnornas egna val så lever vi inte i en värld var "Jämställdhet" är ett naturligt fenomen eller bör förväntas att det kommer att ske heller. Men och kvinnor är inte menade att vara utbytbara, vi är menade att komplementera varandra.

Speciellt nu när min fästmö väntar vårt första barn inser jag det. Jag kommer aldrig att veta hur det känns att ha ett liv som växer innuti mig, inte kommer jag heller att få uppleva det unika livslånga bandet som en mor har, eller bör ha med sina barn. Men oavsett hur "ojust" jag må tycka att det är, så slipper jag inte undan det faktum att det bara är så.

Den här bloggen erkänner att kvinnor inte alltid har haft samma frihet eller rättskydd som men har haft och det är förjävligt och ångerfullt. Ännu idag lider miljontals, om inte miljarder kvinnor under orättvisa, ibland slavliknande förhållanden och att vi inte gör tillräckligt för dom är en skam som vi alla, män och kvinnor som åtnjuter rätten att stå upp för oss själva men väljer att inte göra för dom får bära med oss.

Den här bloggen är och kommer alltid att handla om att skydda den oersättliga naturen är kvinnlighet, och sätta den på ett piedestal i en tid när feminister (vissa, inte alla) verkar ha som avsikt att byta ut det mot en formlös, ful, androgyn jämställhet oavsett hur mycket skada kvinnor tar av det.

Vi tackar alla kvinnor som har spelat viktiga roller i våra liv och vi fortsätter att stå upp mot bittra, söndriga män i MGTOW rörelsen som inte förstår sig på kvinnor och klarar av att leva tillsammans med dom.

Publicerad 08.03.2017 kl. 23:38

Våldtäkt mot barnfru inte längre ett brott i Sverige.

 

Innebär det här att det är numera kosher för svenska män att åka på Thailands resor och besöka minderåriga horor? Vem bestämmer hur länge det tar för en person att "anpassas till svensk lag"? hur är det med IS krigare som har utfört folkmord i MENA länder och söker asyl i Finland och Sverige. Ska vi göra som en känd judisk snickare och vända andra kinden till? trots allt så var deras brott normaliserat i deras dåtida samvaro....

Jag försöker undvika att använda uttrycket "Cuck" men seriöst hur cucked kan man vara?

Publicerad 25.02.2017 kl. 17:40

Om alla hatar kvinnor, vems strid ska jag välja?

Jag har läst några artiklar nyligen och kan ärligt erkänna att jag blev något triggad. What? triggad? men du är klagar ju hela tiden på feminister som blir triggad? Det är ingenting dålig med att bli triggad, tvärtom att bli triggad kan tända en eld likt ingenting annat som ger dig motivation och stöd att förändra världen. Det är triggervarningar som är problemet.

How essential are women in the labor force? How critical are the job functions they perform when compared to men?

 

Från Roosh V, men vänta det blir ännu bättre. Från Nynazistiska The Daily Stormer:

 

 

Jag börjar inte gå in i artikeln nu inte men om du söker på deras tag "White Women" (lol) så kan du se att under rubrik på den här artikeln är "The sluts have taken control"

En annan jag åsikt jag gärna vill dela med mig idag är youtubern The Black Pigeons Speaks Why Women DESTROY NATIONS Med holy shit över en miljon visningar.

 

 

Nu bör ni kanske känna igen ett mönster? bra. Till att börja vill jag ännu påpeka att det här är tre olika opinionsbildare vars andra åsikter skiljer sig oerhört mycket. Roosh V är ett rövhål som tvingas göra sina "World tours" enbart för att han inte lyckas samla mer än ett tiotal män till sina föreläsningar oavsett vilka miljonstäder han besöker.

The Daily Stormer är... lol The Daily Stormer.

Nu The Black Pigeon Speaks är lite av ett svart får bland den här skocken, han är uppenbart inte nynazist för fan. Jag prenumerar själv på hans videos och han har väldigt bra ideér ibland, jag gillar själv väldigt mycket hans video om "Urban Sprawl" är mycket sevärt.

Men de verkar alla han en gemensam åsikt: De är rövhål mot kvinnor och anser att deras plats är i köket (typ)

Som tur finns det en lösning, en räddning. För alla män och kvinnor där ute som är rädda för kvinnor som stjäl deras jobb och tar deras flickvänner finns det en räddare i nöden. Så kick igång nå Bonnie Tyler och spring ner till närmaste invandrartäta förort för muslimska män är här för att rädda dagen:

 

Logiken är oslagbar, lyssna bara på den första mannen "Its for your own good" Oavsett var det är på jorden, från Singapore till Iran och Saudiarabia var Islam är den dominerande religionen så ser det likadant ut. Och det är självklart för kvinnors eget bästa men också tydligen för den västerländska civilisationens bästa.

När som har anlänt till kafet i videoklippet sätter sig ner så fortsätter trackasserierna, en man poängterar "Min kusin stannar hemma" Tack gode gud att det finns män som hindrar kvinnor från arbetsmarknaden och från att rösta, iallafall hindrar hans kusin från det.

"Du är inte i Paris, du är här i förorten, vi gör som i våra hemländer" Jag är säker på att Nynazisterna på The Daily Stormer uppskattar det.

 

Alla skämt åt sidan, uppenbarligen tycker jag att det här är vidrigt, absolut fruktansvärt. Det finns vissa som kommer att försöka relativisera bort förtrycket som sker i många europeiska förorter var en stor del av befolkningen är muslimer och området har ghettoiserats och självsegregering har skett men lyssna inte på dom. Om någon försöker påstå att slöjtvång i svenska förorter inte är ett problem eftersom svenska kvinnliga ministrar använder hatt ibland be dom hålla käften. Segregerade samhällen med skilda lagar kan inte få hända i Europa, det om något är ett hot inte bara mot de kvinnor och ungdomar som växer upp i dom samhällen. Utan mot oss alla.

Så varför ska jag slåss i The Daily Stormers raskrig? Varför ska jag välja The Black Pigeon Speaks vita etno-stat? Varför ska jag välja den just den här kullen att slåss för och bli min grav? Varför ska jag byta ut ett förtryckande patriarkalt system mot ett annat, för att vissa män som tycker att kvinnan ska studsa mellan spisen och knutnäven är vita medan andra är bruna?

Om vit-nationalisternas nästa stora europeiska inbördeskrig (Raskrig?) någonsin kommer tror jag att jag delar skyttegrav med någon annan. För alla vit-makt anhängare som tror sig vara bättre än muslimerna som de strider mot kan dra åt helvete.

Publicerad 21.02.2017 kl. 12:42

Om libertianism och andra ismer.

Jag kallar mig Libertarian ibland, det är antagligen den enda -ismen som jag empatiserar tillräckligt mycket med för att kunna ta på mig ett politiskt epitet men sanningen är att vissa saker som kommer ur libertarianers mun skrämmer mig, när korten ligger på bordet är sanningen mera att jag är liberal center-vänster.

Milton Friedman har tekniskt sett rätt i citatet här ovan men som jag själv har fått lära mig som arbetslös så finns det faktorer som gör att en part har en större förhandlingskraft änn sin motpart. Ingen är intresserad av ett skitit 12 timmars nattjobb som byggstädare eller jobba treskift på ett lager med för lite personal för 8 euro i grundlön om inte det skulle vara för ett överhängande hot om arbetslöshet.

Det här är varför ett starkt fack som kan ta hand om arbetares rättigheter är nödvändigt, och varför libertarianer har fel.

Publicerad 19.02.2017 kl. 04:39

Mellofest tvåtusennågonting...

Så, ikväll är det mellofest, jag tänker inte se på den men trots allt så har jag en del riktigt goda minnen från både UMK och Melodifestivalen från när jag var liten och det är ju lätt att man blir lite nostalgisk en lördagskväll med några öl under västen.

Minns ni när Krista Siegfrieds ställd upp för Finland i Eurovision Song contest med "Marry Me Baby", en högst medioker låt men försökte rädda det med lite progressiv värdesignalering genom att låta två kvinnor hångla på scen?

Minns ni hur hon blev typ sist och alla skyllde det på att "Europa var inte redo" för två hånglande kvinnor? Trots att Brittney Spears och Madonna hade gjort samma sak under MTV typ tio år tidigare.

Minns ni hur året efteråt en kvinna med skägg vann hela skiten och finlandssvenskar blev redpillade till insikten att Siegfrieds låt antagligen bara var en dålig låt?

Fina minnen, till Krista vill jag önska bättre lycka detta år. Själv tror jag att jag lyssnar på något som tänder min arbetarglöd medan jag pynjar på med mitt ikv.

 

Publicerad 18.02.2017 kl. 21:18

Årtal av bly, liberaler skjuter vi också.

Så det här kommer ju (som vanligt) några dagar för men whatever. För er som inte har hört så är det nu okej att misshandla diverse personer vars åsikter du inte tycker om, det är bara att deklarera dom som nazister och slå på.

 

En kvinna med "Make Bitcoin Great Again" hatt blir pepparsprejad.

 

Återigen valde vålds vänstern att komma krypande ur sin kloak, pepparspreja ickevåldsamma event deltagare, elda bilar och soptunnor medan dom skiter ner sig och skriker buzzwords som "Riktig kommunism har aldrig blivit testad!"

Antifa en organisation jag älskar att hata, dom besitter en form av icke självmedvetenhet endast en person som har formats i den cystliknande kulturmarxistisk hatideologi och våldsrelativism som gror på amerikanska universitets sociologiavdelning.

Vad som hände den kvällen när en Milo Yiannopolous planerade att hålla ett besök på Berekley Universitet som en del av hans "Dangerous Faggot" turne var inte en enskild händelse, det var inte ett fåtal provokatörer, det var inte en "False Flag" operation av höger extrema 4channers eller något liknande bullshit utan det var en del av ett mönster.

Oavsett om det handlar om feminister som försöker stänga ner en föreläsning om mäns mentala hälsa eller BLM som skanderar "What do we want? Dead cops!" eller anfall av helt fredliga meningsmotståndare bakifrån som när Trump svors in som president samt under hela valkampanjej så har "vänstern" visat klart och tydligt vad det är för sorts tolerans och empati som deras lärare uppväxta under 68- vänstern har lärt dom.

"This is not how we do it, this is not right"

Den strålande framtid. Det här kommer att vara roligt att se framemot de kommande tio åren.

Att kalla Milo dryg är inte alternativ fakta.

För att göra en lång story kort: Milo Yiannopolous är en homosexuell, judisk (#Viktigt) brittisk f.d. Breitbart redaktör som under det senaste åren har under sin föreläsningsturne besökt en rad olika amerikanska universitet och pratat om minst sagt kontroversiella åsikter. Jag tä

Medan alla nazister är soptunnor är #Intealla soptunnor nazister.

Hans politisk inkorrekta attityd mot extremvänsterns snöflingor, "kämpar för social rättvisa", extremfeminister och självutnämnda antirasister som kräver safespaces, triggervarningar och slagträn i ansiktet på alla som vågar säga emot dom har lockat många fans på både vänster och högerkanten. Det finns bra liberaler och människor på vänster men destu snabbare ni precis som jag inser att det finns ingenting på vänster sida av vägen förutom ett pissdike att drunkna i destu bättre. För om du inte tror mig så tro Antifa: Liberaler får kulan också.

nker inte tala för honom men jag har sett en ganska många av hans föreläsningar och även om jag inte håller med om hans åsikter så tror jag att jag kan göra en snabb lista på vad han anser.

- Feminism är cancer.

- Abort är mord.

- Black lifes matter är en terroristgrupp.

- Islam är fascism och bör utrotas ur västvärlden.

Jag håller som sagt inte med om alla hans punkter även om jag anser att han har vissa poänger i nästan alla, (nyanser är bra) men framför allt har jag sett en del av hans föreläsningar p.g.a. vänsterns förväntade reaktioner och demonstrationer, något som enbart kan sammanfattas i ett autistiskt skrikande:

Grafitti efter Berkeley kravallerna.

Bara det faktum att ni läser den här bloggen gör att också är värda att misshandlas. Vad gör du ens på den här bloggen om du inte sympatiserar med mig, en person som anser att nazister inte ska misshandlas.

Redan under Milos första turne så var det vanligt med både kontroverser och dramatiska rubriker. En del mindre avbrott, knuffar, högljudda demonstrationer både innuti och utanför föreläsningsalen blev snabbt standard men under presidentvalskampanjen hände något som ledde till att protesterna slutade roa och började oroa, hat och våld inte bara normaliserades utan politisk diskussion böts ut mot gatupolitik.

Minns du hur Trumps retorik normaliserar hat? Pepperidge farm minns.

När Richard B. Spencer, ökänd vit-nationalist och grundare för hemsidan AltRight.com och National policy institute blev oprovocerat misshandlad samma dag som Trump svors in som president ledde det inte till att jag låg somnlös direkt men det ledde till en form av gnagande oro för framtiden.

Vit makt i kostym

Jag är inte orolig p.g.a. empati med Spencer. Utan p.g.a. reaktionerna på vad som hände, hur alla från ledarskribenter på små skit tidningar till Washington Post inte bara ironisera och dela "Roliga klipp" på en misshandel utan rakt ut uppmuntra andra att ta till våld när de får chansen. Såklart kunde inte heller de vanliga värdesignalerande kändisarna undvika att hoppa på tåget heller.

Sarah Silverman, ledare för den kommande våldsamma revolutionen.

 

De flesta som fortfarande läser var antagligen inte födda då ännu men har kanske hört ett uttryck "Years of Lead"

Frasen syftar på ett par år av extrem politisk konflikt i Italien mellan åren 68- och 88-. Italien mellan 68- till 70-talet präglades av ett antal mer eller mindre våldsamma fack och studerande strejker och rörelser som till sist ledde till bildandet av Brigate Rosse, Röda Brigaden på svenska. Röda Brigaden var en marxist-leninistisk terrororganisation vars syfte var att störta den italienska republiken och påbörja sovjetiseringen av Italien. Den här gruppen började med mindre kravaller och vandaliseringar som att tända eld på bilar men deras aktioner ledde till allt mer våldsamma terroraktioner som lönnmord på poliser, polischefer, bombningar av politiska högkvarter, mord på högerpolitiker, journalister, domare, lärare, universitetsprofessorer, militärpersonal, höga chefer på stora företag och fackföreningsmedlemmar och egentligen alla som ansågs vara revolutionens motståndare. Deras största mål var när de lyckades mörda den italienska ministern Aldo Moros fem livvakter, kidnappa Moro och efter en farsaktig "Folkets rättegång" mördade de honom och dumpade hans kropp i en soptunna.

Röda Brigadens kölvatten var rött.

Röda Brigaden med sina drygt 75 dödsoffer var en av de dödligaste men inte den enda terrororganisationen som växte upp ur 68- rörelsens körsånger.

Minst tio gånger bättre än internationalen.

Rote Arme Fraktion var en väst-tysk terrorgrupp som ursprungligen grundades av Andreas Baader och Ulrike Meinhoff. Organisationen bildades ur spillrorna av nerslagna anti vietnam marscher och studerande föreningen och fick militärutbildning av PLO i Palestina. Terrorgruppen arbetade i tiotals år i ett flertal länder och kom till slut att skörda 34 liv innan Baader och Meinhoff till slut hängde sig i fängelset och de sista resterna av terrorgruppen som höll hela Väst-Tyskland gisslan lade ner sina vapen.

Lägg ut!!

Så är det så konstigt att jag är orolig? Gatupolitik slutar med blod. Radikalism börjar nästan alltid med "Jo men de angriper ju bara andra radikaler" och mönstren har vi sett förr. Studerande i sina åsiktsbubblor hetsar varandra samtidigt som personal och lärare skyddar och hittar på ursäkter för sina studeranden som dom utbildar till aktivister.

En person har skjutits och flera har misshandlats allvarligt. Med tankte på att vi har nazister och kommunister som strider på gatorna, hur länge tror ni det tar tills jag får skriva om det första dödsfallet? Och tror du verkligen du går säker ifall den här trenden anländer till Finland?

Milo är en judisk bög som tänder på svarta män, det mest radikala om honom är att han är antifeminist och abortmotståndare. Om det inte vore för det sista skulle jag kalla honom för libertarian. Det här är inte högerextremism, tvärtom har han upprepade gånger dissat ras-nationalister, precis som nationalsocialister tydligen vanligtvis gör. Trots det här har de deklarerat honom som Nazist, en öppen måltavla vilket leder till att han blev evakuerad genom ett underjordiskt garage iklädd en skottsäker väst.

Det här om något borde öppna ögonen för de flesta hur bred vålds vänsterns definition på nazist är och hur vid deras hat är.

När dom pratar om att slå nazister är det antagligen även dig dom pratar om.

Publicerad 18.02.2017 kl. 03:10

Träningsinsikt februari 2017

Dags att börja med kickboxning och krav maga igen.

Publicerad 16.02.2017 kl. 23:57

Hur Sveriges feministiska regering övergav kvinnorna.

Sveriges regering har varit på utlandsbesök till Islamska stat, sorry Islamska Republiken Iran. Förväntningarna på det land som var först i världen med att kalla sin regering för feministisk, något av det man förväntade sig var att Löfven borde ha tagit upp är Irans avrättningar, krig mot kurder och allmänna avsaknad av mänskliga rättigheter.

 

 

Jag borde inte ha blivit besviken över att Löfven såklart misslyckades med allt det här efter att läst  Löfvens ursäkter efter hans patetiska besök till en av världens värsta diktaturer Saudiarabien, såhär tog ledaren för världens första feministiska regering upp kvinnofrågan med landet var kvinnor behandlas som boskap som köps och säljs från en man till en annan.

”Trycket har varit stort på Löfven att som yttersta företrädare för en ”feministisk regering” lyfta kvinnors och flickors situation. Men statsministern är ytterst sparsam med kritiken...– Det är klart att det finns, liksom hemma i Sverige, hinder för kvinnor. Bristande fungerande äldreomsorg gör att kvinnor går ner till deltid och slutar arbeta också i Sverige. Det finns på båda sidor hinder för kvinnors deltagande”. DN tillägger "han drog sig för att göra en övergripande beskrivning av kvinnans ställning i Saudiarabien. – Jag har ingen skala för det"

Vilken tur för mig, du som läser och Löfven så finns det andra skalor:

Worldbank rankar Saudiarabien sist i världen när det gäller "Legal gender differences" enbart 16% av alla vuxna kvinnor är sysselsatta med jobb som ger lön.

Gender gap index rankar Sverige 4 och Saudiarabien 141 av 144 länder.

OECDs Gender Index påminner oss om att kvinnor inte är myndiga och kräver en vårdnadshavare som styr hela deras liv fram tills deras död.

 

Bild från en död IS krigares mobiltelefon, bildens metadata avslöjade att bilden är tagen i Saudiarabien och visar en Jezidi flicka bli såld på slavauktion.

Första gången jag hörde uttrycket "Så kallade Islamska staten" om terrororganisationen IS så var det från Iransk statligd ägd media, en anledning varför en terrorstat som Iran uttrycker sig på så sätt är såklart för att skilja sig från sina Sunnimuslimska ärkefienders och för att försöka få sina läsare att glömma bort: Det enda som skiljer den Islamska Republiken Iran med den Islamska staten är att IS halshugger sina fångar och Iran hänger sina i lyftkranar.

Jag förstår att det inte är möjligt att vara 100% sams med samtliga internationella sammarbetspartners men någonstans måste det finnas en gräns. Någonstans måste Sverige och övriga västvärlden sätta ner foten och säga att enough is enough.

Skönmålningen av arabvärlden och svartmålningen av västvärlden som "Vita män" har byggt upp måste sluta annars leder är det enda det leder till att vi accepterar slaveri och tjafsar om genusneutrala toaletter.

Genusteorier om att alla sexuella övergrepp är lika dåliga för att det är "män som utför dom" och män finns ju faktist i Sverige och Finland som i Iran och Saudiarabien gör att vi kikar mellan fingrarna samtidigt som saudiska kvinnor ruttnar i "Familjehemmen" var dom tvingas bo ifall deras vårdnadshavare överger dom.

 

Sverige på utlandsbesök, kvinnor som är ickemuslimer bär slöja och handskakningar mellan de olika könen är förbjudna, allt enligt Sharia.

Publicerad 11.02.2017 kl. 23:41

Shitposting och rants.

Allt på den här bloggen är fejknews, enbart en idiot tar något jag skriver på allvar.

Senaste kommentarer

22.02, 15:51Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada
21.02, 12:37Mellofest tvåtusennågonting... av Demolition Man
19.02, 18:02Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada
22.01, 17:00 #WomensMarch av E.C.I.
22.01, 16:57 #WomensMarch av E.C.I.