PASI finnish pride.

 

 

Panssari Sisu XA-180 som vägblockad? Förhoppningsvis följer Ilmatorjuntakonekivääri 12.7 med på köpet.

Publicerad 17.09.2017 kl. 02:42

Holy shit jag älskar Li Andersson nu!

 

Allt hon säger är korrekt. Jag om någon förstår att Finlands statskassa inte är bottenlös men ifall slutmålet är att så få som möjligt ska söka asyl så är det direkt kontraproduktivt att skära bistånden.

Publicerad 11.09.2017 kl. 22:24

Väntat.

 

En vanlig apologetism när man pratar om invandrare och brottslighet är "Nåmen så har det alltid varit, vi bara pratar om det mer nu" en patetisk ursäkt som försätter debattören i en win-win situation, ifall brotten ökar är det bara positivt att vi pratar mera om det och ifall brotten minskar så är det också positivt.

Fast i ett fall tror jag nog det stämmer, jag kan iallafall inte komma på ett enda ögonblick i vårt lands historia när finnar inte har emigrerat till Sverige för att sticka kniven i folk.

 

Publicerad 06.09.2017 kl. 22:21

Allt mer ID kontroller och väktare i svenska skolorna

Otrygghet i skolor är bara ett bevis på ett tryggare samhälle än någonsin. Id kontroller och och låsta dörrar är priset barnen betalar för ett öppet samhälle.

 

Kejsarens nya kläder.

Publicerad 06.09.2017 kl. 16:13

Nyvunnen respekt för Li Andersson

 

"Denna typ av radikalisering går dock inte att reducera till en fråga om asylpolitiken. Trots att gärningsmannen i Åbo var asylsökande uppskattas merparten av de personer som från Finland åkt till Syrien vara födda i Finland. Denna typ av alienering är ett komplext samhälleligt fenomen, som inte går att reducera till en fråga om hurdant uppehållstillstånd man har."

Jag håller sällan med Li Andersson men hon har 100% korrekt, andra generationen och tredje generationens invandrade muslimer begår mer terrordåd än första generationen. Vilket innebär att den terrorvåg vi ser nu är ingenting mot vad vi kommer att se om 25 år.

Kanske hon läser min blogg? (Knappast)

"Den absurda kontentan är att unga extremister växer upp i Europa och USA för att sen resa till mellanöstern och begå terrorbrott och brott mot mänskliga rättigheter."

Publicerad 01.09.2017 kl. 10:38

Fail Åbo Underrättelser

Ni har stavat "15-åring, född i Syrien" fel.

Publicerad 31.08.2017 kl. 22:46

Blir han Rysslands nya president?

För er som har bott under en sten så är der fler länder än vårt egna hemland som kommer att byta president nästa år. Faktum är att det finns ett annat land vars presidentval kanske kommer att påverka Finland mer än vårt eget val, nämnligen Ryssland.

Så vem blir Rysslands nästa president? få vet men en rysk tankesmedja har listat en del potentiella kandidater, de flesta får mig att rysa vid bara tanken men speciellt en sticker ut: Ramzan Kadyrov Nr. 13

 

 

Iochförsig kanske det kunde bli helt underhållande att föreställa sig Kremlin dekorerad från vägg till vägg med katter, guldpläterade Kalashnikovs och Nike länkkidräkter.

Samt en total utrensning av homosexuella före Ramadan.

Publicerad 27.08.2017 kl. 03:03

Feminister hatar sexarbetare.


Feminismens största PR-trick var att lura människor att tro feminister vill hjälpa utsatta kvinnor, det näst största PR-tricket är att ingen annan änn feminister vill hjälpa.

Publicerad 09.08.2017 kl. 21:34

Ny lek! Gissa ideologin!

 

Jag har hittat på en ny rolig lek! Gissa vilken auktoritär ideologi som har problem med tonåringar som dansar "grinding"!

Är det: Konservativ kristendom?

Eller: Feminism?

 

Svar: Båda.

Publicerad 08.08.2017 kl. 20:18

Väntat.

 

Jag försöker undvika att konstant skriva om terrordåd men eftersom det händer varje dag i princip utan någon vidare policy förändring någonstans så antar jag att jag måste (som om någon läser det här)

Sverige har nu exporterat terrordåd till Danmark, Paris, Bryssel och Hamburg. Gärningsman planerar, bor, samlar pengar och koordinerar med varandra i svenska förorter. Samtidigt fortsätter hatmoskéer sprida sitt budskap och fungera som rekryteringsbas. Som Erdogan skrev i den dikt han fängslades för 1998: "Moskéerna är våra baracker, kupolerna våra hjälmar och minareterna våra bajonetter"

"Ta det som ett löfte, inte som ett hot"

Publicerad 29.07.2017 kl. 22:55

Just another brick in the wall (INGA TRUMP SKÄMT TACK)

 

 

Automatisering av arbeten är det största hotet mot arbetarklassen och det kommer att slå hårdast mot män. Män är redan runt 80% av alla arbetslösa, (i västvärlden var båda könen oftast jobbar) vilka grupper tror ni det slår mot när samtliga rekka, taxi och busschaufför jobb är automatiserade? Heterosexuella män och lesbiska kvinnor.

En positiv sak är att nästa gång någon kommer med argument som "vi behöver hög invandring från tredje världen för att hålla produktionen uppe trots låg nativitet! Vem ska annars ta hand om dig när du är pensionär?" Så kan du svara "Boom! Mirka i Jeppo har helautomatisk lager och självkörande drönar truckar bitch!"

Nu behöver vi bara fundera ut hur vi gör det attraktivt att jobba i äldrevården för svetsare och maskinmontörer.

Sen när 50% av alla män är arbetslösa så slipper jag iallafall höra feministers tjat om "Muh wage gap"

 

Publicerad 27.07.2017 kl. 00:25

Irakiska krigsbrott och folkmord.

Jag tänkte skriva ett annat inlägg men blev distraherad när jag bongade detta på FB (orginalinlägget handlade om Malmö och skottlossning, flera felstavningar. Go figure)

 

“They said my name was in their database. I haven't seen any court or judge. I don't even know what I'm accused of. A lot of names are the same,” he said.

Hälften av alla irakier jag känner heter Muhammed Muhammad eller Muhammad Muhammed. Sanningen är att det här är utomrättsliga bestraffningar som antagligen slutar i utomrättsliga avrättningar. De flesta män är antagligen i fängelset enbart för att de är män och Sunnimuslimer.

Ska dessa fängslade mäns bödlar seriöst vara de goda? De som skulle rädda Mosuls befolkning från IS förtryck.

En sak har jag lärt mig av Mellanöstern: det finns alltid ett rövhål dom är beredd att förtrycka någon.

Publicerad 24.07.2017 kl. 00:04

Obama och Macron om Africa ekonomiska utsatthet.

 

 

Så tydligen är det här var Obama står när han inte oroar sig för ifall han blir omvald, chockerande likt ett uttalande Macron gjorde nyligen eller hur?

 

 

Publicerad 23.07.2017 kl. 00:10

Kejsarinnan utan kläder.

 

 

Allahu Akbar! Äntligen har stor media insett att fröken Sarsour är en djupt hatisk, antisemitisk, Islamistisk radikalst som inte är intresserad av varken dialog, jämställdhet eller mänskliga rättigheter. Det enda hon är intresserad av är sina egna ideologiska intressen.

 


Även Trump är demokratiskt vald...
Publicerad 23.07.2017 kl. 01:16

Om Aladdin och whitewashing.

 

 

I original berättelsen så hette karaktären inte Jasmine utan "Badroulbadour" och var inte från Mellanöstern utan fjärran Östern, eftersom orginalet utspelar sig i Kina.

Vem.

I

Fittan.

Bryr.

Sig.

Vem.

Som.

Spelar.

Vilken.

Karaktär?

 

Seriöst, såvida inte karaktärens hudfärg spelar jättemycket roll för storyn, typ en slav och en slavägare före inbördeskriget i USA spelar det ingen roll.... Här är Hamlet spelat av en kines bara för att jävlas med rasrealister och andra segregations förespråkare.

 

 

Publicerad 22.07.2017 kl. 00:37

Shitposting och rants.

Allt på den här bloggen är fejknews, enbart en idiot tar något jag skriver på allvar.

Senaste kommentarer

01.09, 10:31Fail Åbo Underrättelser av Demolition Man
31.08, 23:03Fail Åbo Underrättelser av Syl
22.02, 15:51Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada
21.02, 12:37Mellofest tvåtusennågonting... av Demolition Man
19.02, 18:02Mellofest tvåtusennågonting... av Affe af Skrifwklaada